Vi hjälper företag att modernisera verksamheten och synas bättre online

Slide to content

Digital marknadsföring

Ett företags närvaro på nätet har en direkt inverkan på affärerna. En stark digital strategi är en fråga om överlevnad. Vi vill påstå att det är i närmaste livsnödvändigt idag, oavsett bransch och storlek på bolaget.

Med rätt digital strategi kan du komma i kontakt med just de personer som söker dina tjänster och produkter. Digital marknadsföring har många andra fördelar. Det är generellt billigare än traditionella kanaler som press, TV och radio, ger dig större kontroll över hur pengarna används och du får se resultat i form av klick, besökare, köp och mycket annat.

Med rätt digital strategi kan ditt lilla bolag prestera bättre på nätet än storbolagen, i synnerhet lokalt. Vi hjälper företag att förbättra och öka sin digitala närvaro online. Kontakta oss idag!

SEO/sökmotoroptimering

Google har 94 % av sökmotormarknaden i Sverige och 55 miljoner dagliga sökningar. Det finns ett par sätt att hamna högt upp på Google sökresultat: antingen via köpt placering i form av Google Ads eller organiskt för att man förtjänar sin plats.

Organisk trafik är helt klart att föredra. Den har större trovärdighet hos potentiella kunder, du betalar inget till Google för det och långsiktigt lönsammare form av trafik.

Men att få organisk trafik är inte det lättaste. Det kräver att du investerar i din hemsida, både tekniskt och innehållsmässigt med mera för att Google ska tycka att din sida är relevant nog för att ge dig en hög placering.

Vi hjälper små som stora bolag med sökmotoroptimering. Vi ser till att ditt bolag får en hög placering på Google på de sökord som är mest relevanta för ditt bolags tjänster, produkter och kunder. Vid behov kombinerar vi detta med Google Ads.

Kontakta oss

hej@nosleep.se
08-502 37 370

Sjövikskajen 62
117 57 Stockholm

Är du en existerande kund och behöver hjälp? Kontakta oss på: support@nosleep.se